Despre noi

stick figures

Adu calitatea si in magazinul tau!

Imprima copiilor un stil fermecator inca din primii ani
cu Six For Kids

despre noi grafica

Noi cei de la Six for Kids producator de confectii si tricotaje pentru copii va aducem in intampinare o gama vasta de articole vestimentare de calitate superioara, cu un design modern, destinat atat fetitelor cat si baieteilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani. Produsele sunt concepute si executate din materiale care nu irita pielea copilului si sunt placute la atingere acestea fiind prezentate intr-un design simplu si modern.

Produsele noastre 100% romanesti inseamna pentru noi valorile de durata pe care incercam sa le transmitem din generatie in generatie, ca o mostenire a succesului. Oferind mai departe spre vanzare articolele de imbracaminte pentru copii Six for Kids, promovati productia romaneasca si oferiti clientilor dumneavoastra articole vestimentare unice pentru copii.
Ceea ce va oferim sunt atat produse de calitate superioara la un pret foarte bun cat si conditii deosebite de colaborare personalizate in functie de nevoile companiei.

Produsele noastre de tricotaje pentru copii sunt concepute si executate din materiale care nu irita pielea copilului, placute la atingere, intr-un design simplu si modern. Firma nostra din ORADEA este unic producator de tricotaje pentru copii de marca Six For Kids ®. Delicate si mereu “chic”, jachetele, puloverele, caciulitele, rochitele si pantalonii se evidentiaza intr-o gama de culori vii si dau copiilor un plus de bucurie.

Toate tricotajele nostre sunt lucrate cu fanete, unicate, folosind materiale de calitate de bumbac si de acryl. Colectia Six For Kids este o colectie de tricotaje revolutionale din modele de hainute exceptionale! Tricotajele fabricate de noi sunt produse de calitate la preturi accesibile!

Alegand sa comercializati produsele Six for Kids, veti oferi clientilor un raspuns la nevoile lor de a imprima copiilor un stil fermecator inca din primii ani.

In speranta ca vam ataras atentia si v-am trezit interesul pentru a deveni unul dintre clientii nostri sau mai bine spus partenerul nostru, va invitam sa aruncati o privire asupra colectiilor noastre si in caz afirmativ sa ne contactati folosind mijlocul preferat, fie prin telefon, email sau de ce nu chiar personal printr-o vizita la sediul nostru.

Va invitam sa vizitati produsele noastre, si cautati acele tricotaje care vor fi pe placul copilului Dvs!